JOBBA HOS STAMPEN MEDIA

Karriär

Med medarbetarna i centrum

Mediebranschen befinner sig i en snabb och ständig utveckling för att möta konsumenternas förändrade beteenden och konsumtionsmönster. Detta ställer större krav på oss som företag och arbetsgivare men även på våra medarbetare. Det är genom denna förändring som vi ständigt kan utvecklas och bli bättre på att möta våra kunders önskemål och där vi har en möjlighet att särskilja oss från våra branschkollegor.

Inom Stampen Media finns verksamheter med olika företagskulturer och medarbetare med skilda bakgrunder. Vi tror på olikheter och att mötet mellan människor skapar engagemang, dynamik och energi och ser detta som en framgångsfaktor i vår strävan efter att skapa de bästa förutsättningar för medarbetarna i vår organisation.

Göteborgs-Postens chefredaktör med medarbetare i mediehus

LEDIGA JOBB

Vill du jobba med oss?

Vi söker ständigt efter ny kompetens och innovativa medarbetare som kan driva vår affär framåt, till nästa nivå. Via länken nedan kan du ta del av våra lediga tjänster. Finns inte den tjänst du söker? Välkommen att skicka en spontanansökan.

Se alla lediga jobb
Praktikant vid dator på mediekoncernen Stampen

PRAKTIK & SOMMARJOBB

Från teori till praktik

Vill du knyta värdefulla kontakter, expandera ditt professionella nätverk och få användning av dina teoretiska kunskaper i en riktig arbetsmiljö? Välj att sommarjobba, göra praktik eller ditt examensarbete hos någon av våra verksamheter. Kontakta HR via kontaktlänken nedan.

Kontakta HR

Säg hej till oss!

Vill du veta mer om oss eller har du några frågor? Tveka inte på att kontakta oss.

Kontakta oss

Säg hej till oss!

Vill du veta mer om oss eller har du några frågor?
Tveka inte på att kontakta oss.

Kontakta oss