PRESSMEDDELANDE

Magnus Ringman till Stampen Media

Magnus Ringman blir projektledare för det nya och utökade insikts- och analysarbete som Stampen Media nu inleder på alla titlar utanför Göteborg, från Strömstads Tidning i norr till Hallandsposten i söder.

– Stampen har de senaste åren haft en positiv upplagevolym och intäktsutveckling inom prenumerationsaffären. Vi har som uttalat mål att bli störst även digitalt i alla våra utgivningsområden, större än såväl Aftonbladet som Public service. Magnus gedigna erfarenhet kommer att innebära ett viktigt bidrag till detta, säger Johan Hansson, vd för Stampen Media.

Magnus Ringman har en bakgrund som chefredaktör för Kvällsposten och har innehaft diverse chefsposter på Aftonbladet, bland annat som redaktionschef.

– Det här är ett projekt som kommer att sträcka sig över lång tid. Vi vill fortsätta utveckla vår lokala nyhetsrapportering under ledning av våra chefredaktörer och bli ännu bättre på breaking news och grävande journalistik, säger Johan Hansson.

– Det är en spännande och utmanande uppgift som väntar mig. Jag ser mycket fram emot att jobba tillsammans med Stampen Medias proffsiga medarbetare, säger Magnus Ringman.

För kommentarer, kontakta: Anna Wiking
Presskontakt Stampen Media
anna.wiking@stampen.com
031-62 43 70