PRESSMEDDELANDE

Annika Nyberg ny vd på VTD

Annika Nyberg blir ny vd på Västsvensk Tidningsdistribution (VTD).

– Jag är mycket glad att välkomna Annika som ny vd på VTD. Hon kommer att bidra till att VTD fortsätter sin framgångsrika resa, säger Johan Hansson, koncernchef på Stampen Media.

Annika Nyberg kommer närmast från rollen som förvaltningschef på Mölndals Stad. Hon har tidigare också varit vd för Miljonlotteriet och Cityflygplatsen i Göteborg samt flygplatschef på ett antal svenska flygplatser.

– Annikas breda ledarerfarenhet i komplexa organisationer med stor mångfald kommer att vara mycket viktig för oss i VTD. Vi befinner oss mitt i en e- handelstransformation där nya produkter och tjänster kommer att spela en allt viktigare roll de kommande åren. Annika står för ett modernt och inkluderande ledarskap med stor vana av resultatorienterad förändringsledning, vilket blir viktigt på vägen vidare, säger Johan Hansson.

Annika Nyberg ser fram emot den nya tjänsten, som hon tillträder i början på mars, med stor glädje och entusiasm.
– Det ska bli en ära och förmån att få arbeta med det duktiga gänget på VTD. Nu ser jag fram emot att vara med och bidra till VTD:s fortsatta framgång, säger hon.

Annika Nyberg kommer att ta över efter Anders Klingmyr som går i pension.
– Jag vill rikta ett stort och varmt tack till Anders för ett fantastiskt fint arbete på VTD under de senaste fyra åren. Anders och alla hans kollegors insatser har inte bara varit avgörande för VTD utan för hela Stampen Media. VTD har under denna period förbättrat sitt resultat med långt över 100 miljoner och är i dag en mycket stabil och lönsam verksamhet, säger Johan Hansson.

För kommentarer, kontakta: Anna Wiking
Presskontakt Stampen Media
anna.wiking@stampen.com
031-62 43 70