PRESSMEDDELANDE

Göteborgs-Posten rekryterar sociala medier-redaktör

Dennis Jörnmark Callstam blir sociala medier-redaktör på Göteborgs-Posten. Han kommer senast från Aftonbladet där han jobbat med just sociala medier. På GP kommer Dennis att tillhöra utvecklingsredaktionen, vars huvudsakliga uppgift är att jobba med tidningens utveckling och strategier.

– Det är spännande att jobba med sociala medier just nu och att få göra det som en del av en stor nysatsning på GP känns både inspirerade och utmanande och är något jag ser fram emot mycket, säger Dennis Jörnmark Callstam, tillträdande sociala medier-redaktör på Göteborgs-Posten.

I rollen som sociala medier-redaktör kommer Dennis Jörnmark Callstam att ansvara för samtliga av GP:s sociala medier-konton och arbetet med läsarkontakten.

– Dennis har imponerat på oss och jag ser fram emot att jobba tillsammans med honom. Att GP nu får en hängiven sociala medier-redaktör kommer förhoppningsvis skapa en mer sammanhållen form och kortare svarstid till läsarna, liksom mer tid och kraft för att utforska och analysera olika vägar i arbetet framåt, säger Louise Sköld Lindell, redaktionell utvecklingschef på Göteborgs-Posten.

Dennis Jörnmark Callstam tillträder sin roll som sociala medier-redaktör på Göteborgs-Posten den 18 september.

För mer information kontakta:

Anna Wiking, presskontakt Stampen
031-62 43 70, anna.wiking@stampen.com