PRESSMEDDELANDE

​Sanna Kindmark blir ny vd på Wallstreet Media

Den 1 november tillträder Sanna Kindmark rollen som vd för det Stampenägda mediebolaget Wallstreet Media. Sanna har, med ett uppehåll på två år, varit anställd i bolaget sedan 2006. Sedan februari 2017 är hon operativt ansvarig för verksamheten, vars primära fokus är utomhusreklam.

– Det är med glädje jag kan presentera Sanna som ny vd för Wallstreet Media. Sanna har en lång och gedigen erfarenhet av utomhusreklam och hon har gjort ett väldigt bra jobb som operativ chef för verksamheten. Det senaste året har varit ett utvecklingsår och nu är det full fart framåt i både Göteborg och Stockholm. Med Sanna som ansvarig är jag övertygad om att det kommer bli bra, säger Johan Hansson, vd Stampen Media.

Sanna Kindmark var anställd på Wallstreet Media mellan 2006 och 2014 och kom tillbaka till företaget 2016. Tiden däremellan var hon etableringsansvarig på Nordic Wellness. Nu är Sanna redo att anta rollen som vd för Wallstreet Media.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få axla rollen som vd på Wallstreet Media som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Under 2018 kommer vi att lägga vårt fokus på trafikreklam primärt, vilket också är vår kärnverksamhet, säger Sanna Kindmark, tillträdande vd på Wallstreet Media.

Wallstreet Media ägs av Stampen AB och ingår i affärsområdet Media där även Stampen Lokala Medier med titlar som Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter och Bohusläningen ingår. Ett av Sannas fokus framåt blir att hitta synergier mellan Wallstreet och övriga verksamheter och ett första förslag har redan presenterats.

– Vi har precis presenterat vårt första säljpaket inom Stampen Lokala Medier. Det är ett räckviddspaket där kunden syns på spårvagnar och bussar i kombination med GP Mobil. Vi kommer under resans gång att fortsätta arbeta för att hitta synergier mellan bolagen, säger Sanna Kindmark.

För mer information kontakta:

Anna Wiking, presskontakt Stampen
031-62 43 70, anna.wiking@stampen.com

Sanna Kindmark VD Wallstreet Media