PRESSMEDDELANDE

Stampen Media korar årets säljare för första gången

Stampen Media lämnar nu rekonstruktionen bakom sig och flyttar fokus framåt. I samband med nyinstiftade Stampen Sales Awards passar organisationen på att lyfta medarbetare i säljkåren som utmärkt sig lite extra under det tuffa året som gått. Vid en intern ceremoni korades Linda Johansson till prestigefulla Årets säljare tillsammans med pristagarna för Årets RookieÅrets KometÅrets FanbärareÅrets DoerÅrets Digitala stjärnskott och Årets Försäljningschef.

Stampen Medias säljkår består av närmare 80 medarbetare och vid en intern prisceremoni presenterades vinnarna i Stampen Sales Awards 2017 som är en nyinstiftad företeelse. Det mest prestigefulla priset, Årets säljare, tilldelas Linda Johansson med följande motivering:

Årets mest prestigefyllda pris går till en person vars ledord är framförhållning, nyfikenhet och relation. När varje ny månad inleds har denna person alltid mest inbokat och vet precis vad som kommer in och när. Personen tar ett stort ansvar för sitt team och visar vägen genom att hela tiden göra det omöjliga möjligt. Personen är sjukt nyfiken och har livsdevis att veta allt först om sina kunder och vårdar relationen till dem ömt. Samtidigt vågar personen utmana och har alltid med sig hela vårt mediehus i lösningarna.

– Det har varit ett tufft år för alla medarbetare på Stampen och vi vill därför ta tillfället i akt och införa Stampen Sales Awards. Utmärkelserna syftar till att lyfta medarbetare som utmärkt sig och förhoppningsvis även kunna inspirera och motivera internt i organisationen, säger Linda Forsberg, försäljningsdirektör på Stampen Local Media.

Övriga utmärkelser i Stampen Sales Awards 2017 tilldelas:

Årets Rookie: André Hammar
Årets Komet: Fredrik Lindkvist
Årets Fanbärare: Björn Diflind
Årets Doer: Jennie Ganstrand
Årets Digitala stjärnskott: Therese Dewill
Årets Försäljningschef: Lindie Eliasson Lotzner

För mer information kontakta:

Linda Forsberg, försäljningsdirektör
0731-58 81 39, linda.forsberg@stampen.com