Stampen Media utser nya chefredaktörer i Mellerud och Strömstad

Johannes Nilsson, nyhetschef på TTELA, blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare på Melleruds Nyheter samtidigt som Mikael Andersson, i dag nyhetschef på Strömstads Tidning, tar steget upp och blir chefredaktör och ansvarig utgivare för Strömstads Tidning.

– Det är roligt att kunna presentera Johannes och Mikael som nya chefredaktörer. Båda dessa titlar är inne i en spännande omställningsperiod där Strömstads Tidning i höstas blev den första tidningen i Stampen Media att ställa om från papper till heldigital utgivning.  Melleruds Nyheter är en mycket uppskattad veckoutdelad gratistidning som under 2024 tar steget över och blir en prenumererad tidning med digitalt fokus, säger Johan Hansson, Vd Stampen Media.

Johannes Nilsson är laddad inför den nya utmaningen att bli chefredaktör på Melleruds Nyheter:
– Ja, jag är verkligen supertaggad på att äntligen kunna ge Mellerud en riktig nyhetssajt. Vi kommer dessutom att kunna nå läsarna på ett mycket kraftfullare sätt än tidigare, tack vare den digitala lanseringen och möjligheterna som kommer med det, säger Johannes.

Även Mikael Andersson ser med stor förväntan fram emot att ikläda sig rollen som chefredaktör på Strömstads Tidning.
– Här finns en engagerad och duktig redaktion och en lokaltidning av klassiskt snitt med stark förankring i Strömstad. Samtidigt som vi nu har en helt digital produkt och faktiskt ligger i framkant av utvecklingen som alla dagstidningar jobbar emot, säger Mikael.

 

Presskontakt:
Anna Wiking
anna.wiking@stampen.com
+4631624370