PRESSMEDDELANDE

Stampen Media rekryterar ny CFO från Lynk & Co

Linda kommer närmast från rollen som CFO på Lynk & Co International där hon ansvarade för att bygga upp finans- och ekonomiavdelningen för det kinesisk-svenska bilmärket. Innan jobbet på Lynk & Co var Linda Chief Business Controller på NetOnNet. Linda började sin karriär på Volvo Cars där hon hade flera olika roller inom finans och business controlling.

– Jag är mycket glad att hälsa Linda välkommen till Stampen Media. Lindas gedigna erfarenhet från branscher i snabb omställning i kombination med hennes kunskaper runt affärsutveckling och starka driv kommer att vara mycket värdefullt i Stampen Medias fortsatta utveckling. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med Linda i vårt arbete med att stärka Stampen Medias roll som västkustens och södra Sveriges största nyhetsförmedlare, säger Johan Hansson, koncernchef på Stampen Media.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Stampen Media. Det är ett spännande bolag som utnyttjar sin imponerande lokala kvalitetsjournalistik till att ständigt utveckla sin affär. Att få vara med på den resan lockar mig. Med min kompetens, bakgrund och erfarenhet ser jag att jag kan tillföra mycket till Stampen Media i den här rollen. Omställning i högt tempo gillar jag, säger Linda Stiernstrand.

Linda börjar på Stampen Media i augusti.

För mer information, kontakta

Anna Wiking, Presskontakt Stampen Media
anna.wiking@stampen.com
031-62 43 70