PRESSMEDDELANDE

Stampens nya styrelse klar

Sara Wimmercranz, Johan Kleberg och Peter Markborn valdes in som nya ledamöter i styrelsen för Stampen AB på bolagets stämma den 15 mars. Josefin Meyer, Lennart Hörling, Stefan Johnsson och styrelseordförande Peter Hjörne återvaldes. De tidigare styrelseledamöterna Tore Bertilsson och Helena Levander hade inför årets stämma meddelat att de inte stod till förfogande för omval.

Sara Wimmercranz är entreprenör och har stor erfarenhet av e-handel. Hon har suttit i ledningsgruppen för LensWay och därefter var hon med och grundade e- handelsbolaget Footway. Sara driver numera investeringsbolaget BackingMinds. Sara rankades som en av Sveriges mäktigaste tech-investerare 2016 av Di Digital.

Johan Kleberg är vd för internetbokhandeln Adlibrisgruppen. Han började sin karriär i mediebranschen på MTG, därefter har han arbetat inom TV4-gruppen där han bland annat varit vd för TV4 Sport, innehållsdirektör på TV4 och vd på C More. Johan sitter även i styrelsen för BookBeat och VetZoo.

Peter Markborn har lång erfarenhet från revisionsbranschen och den finansiella sektorn. Han har varit partner och haft ledande positioner på revisionsbolaget Arthur Andersen. Peter sitter bland annat i styrelsen för Styviken AS, Fatburen Investment och Brunnudden Kapital AS. 

För mer information kontakta:

Anna Wiking, presskontakt Stampen
031-62 43 70, anna.wiking@stampen.com