PRESSMEDDELANDE

Superlokalt tar läsare ännu närmare deras lokala nyheter

Stampen Media lanserar den unika bevakningstjänsten Superlokalt som ska ta läsarna ännu närmare deras lokala nyheter och det som sker i deras direkta närområde. Först ut att lansera tjänsten är TTELA, baserad i Trollhättan och Vänersborg, som agerat pilotprojekt. Tanken är att bevakningstjänsten inom kort ska rullas ut på samtliga titlar inom Stampengruppen.

 Det är jättekul att vi nu lanserar och tillgängliggör Superlokalt för våra läsare. Extra roligt är såklart att TTELA får vara först ut med att kunna rapportera det som händer superlokalt i våra fyra bevakningskommuner. Nästa steg blir att öka funktionaliteten i tjänsten samtidigt som vi rullar ut den på våra övriga fyra mediehus inom koncernen, säger Cecilia Frisk, publisher TTELA.

Superlokalt samlar nyheter och information direkt från TTELA och andra tidningar samt även från källor så som Polisen, SOS Alarm och Trafikverket liksom information om event från Facebook med mera. Nyheterna presenteras på ett summerat och lättöverskådligt sätt för läsaren, som själv väljer vilka geografiska områden hen vill bevaka.

Med hjälp av Superlokalt kan läsaren hålla bättre koll på:

– Lokala nyheter i det valda området
– Lagfarter nära en sommarstuga eller en bostad
– Evenemang i närheten
– Vattenavstängningar i kvarteret
– Polisingripanden nära hemmet
– Trafikolyckor på vägen hem

Superlokalt finns från och med nu tillgänglig för TTELAs Pluskunder, dvs de som har en prenumeration på tidningen.

För mer information kontakta:

Cecilia Frisk, publisher TTELA
0705-624089, cecilia.frisk@ttela.se